Nyhedsbrev d.16/6 -2019

16. juni 2019 20:21 , af Chr. E. Christensen

 

Praktisk omkring frironing

Mange er tilmeldt frironing – en del mangler stadig at tilmelde sig. Hvis du ikke kan den fredag hvor der endnu er ledige tider – så brug en af de træningsaftener der er her resten af måneden. Skriv en lille besked ved tilmelding og sig det til instruktøren når i starter. Husk man skal friroes inden 1. juli hvert år.

OBS! på træningsturene sker frironing efter turen.

Hvis nogen er i tvivl, så skal der vises en selvredning og to dobbelte makkerredninger hvor man kommer op hhv. som første og sidste mand/kvinde. Har du ikke taget svømmeprøven i svømmehallen sker det efter frironing 400 m.

Vi mødes ved Bådelauget.

Vores mødested er fremover ved Bådelauget. Husk at booke en kajak. Skal der bruges kajakker som ikke er ved Bådelauget er det instruktørernes ansvar at de kommer til Bådelauget (Altså sikre at nogen får dem derned – de står jo som bekendt på Asylvej 61)

Træningsturene

Tilslutningen til træningsture og klubture kan godt øges en hel del. Kom nu ud – og få nogle gode oplevelser i dejligt selskab :-)

Roer 2 d.17.-18. august

Husk at vi afholder Roer 2 kursus d. 17.-18. august. Er du endnu ikke roer 2 og har haft min. 75 km i kajakken det seneste år, kan du tilmelde dig. Denne regel for at du som ny Roer 1 skal have brugt lidt tid i kajakken, så alt stoffet fra Roer 1 kan nå at bundfælde sig. Er du i tvivl – så spørg.

Tur på lørdag til Tanning Å og Skanderborg Sø

Dette er en tur for alle – også begyndere. Du skal bare være friroet mindst en gang. Se mere i aktiviteten i kalenderen. Har du spørgsmål – så kontakt Thomas eller Pernille.

Nyt Roer 1 starter d.14. august

Vi har også et roer 1 hold der starter onsdag den 14. august. Ken der du nogen som gerne vil i gang med at ro – så skub til dem :-)