Nyhedsbrev februar 2019

3. februar 2019 19:24 , af Chr. E. Christensen

Rullekursus

Søndag den 3 marts er der igen rullekursus. Det er som sædvanligt for alle, nybegyndere og dig der har et rul men gerne vil have det stabilt. Tilmelding i aktivitets kalenderen. Er der ledige pladser 8 dage før udbydes kurset uden for klubben – så vent ikke for længe med at melde dig til. Lige nu er der 6 tilmeldte.

Instruktører er denne gang Thomas og Christian

 

Roer 1 kurser nu åbnet

Der er nu åbnet for tilmelding til roer 1 kurser. Så har i venner el. familie der også skal i gang med at ro havkajak, så er det nu I skal skubbe til dem. :-)

Vores bedste reklame er jer så tøv ikke med at tale pænt om vores lille klub på 90 medlemmer. https://www.rodskovhavkajak.dk/roer-1-kursus

 

Måske skal vi flytte fra gården

Som de fleste nok har set, har Kaløvej 81 været til salg siden efteråret. Lige nu er en handel på trapperne og derfor er vi ikke sikre på om vi kan få lov at blive.

Klubhusudvalget er derfor i dialog med kommunen om muligheder. Lige nu arbejder vi på at få et par containere op ved Bådelauget. Det er dog ikke nogen let sag – 3 instanser skal søges og det kan realistisk godt tage det meste af dette år. Desuden skal vi i lag med at søge midler fra diverse fonde.

I mellemtiden håber vi det bedste og så må vi evt. leve med et lidt mere besværligt år.

 

Glæd jer – der er nu kun 3 mdr. til vi alle igen må komme på vandet