Nyhedsbrev februar 2020

3. februar 2020 21:41 , af Chr. E. Christensen

Rullekursus søndag den 8. marts

Det sidste rullekursus her i vinter er den 8.marts. Lige nu er 8 tilmeldte af i alt 12 mulige. Husk at blive meldt til hvis du er interesseret. Vi lukker op for eksterne 8 dage før og de står i kø :-)

Svømmeprøver

Vi skal stadig alle svømme enten 600 m i svømmehal eller 400 m i havet i forbindelse med frironing. I april måned kan man komme og svømme i svømmehallen (Hornslet) onsdag fra 19-20. Tilmeld dig i kalenderen først. Men vi har også tid til at aflægge svømmeprøve søndag den 26. april mellem 12.30 og 14.30. Her vil også være mulighed for nye roer 1 tilmeldte at prøve at sidde i en kajak.

Genopfriskning redninger i svømmehal

I lighed med sidste år har vi også reserveret  svømmehallen de to sidste tirsdage i april fra kl. 19.00-20.30, så du kan komme og få genopfrisket dine redninger i dejlig vandtemperatur. Man melder sig som sædvanlig i kalenderen og der er plads til 16 hver aften.

Roer 1 kurser nu åbne for tilmelding – skub til din ven eller nabo

Der er for få dage siden åbnet op for tilmelding til Roer 1 nybegynderkurserne. Hvis du går rundt og tænker nogen i din bekendtskabskreds også skal opleve de glæder havkajak livet giver dig – så skub til dem. Du er den bedste ambassadør for vores klub. Link til alle oplysninger https://www.rodskovhavkajak.dk/roer-1-kursus

Få sat årets ture i din kalender

Årets ture er jo blevet fastsat og tidligere meldt ud. Nu er de også lagt i aktivitetskalenderen. Jeg vil opfordre til du får de ture du vil med på lagt i din kalender – så bryllupper, fødselsdage og andet ”pjat” ikke kommer i vejen :-)

Nyt fra arrangement gruppen

Forårsarrangement med overnatning i naturen 

I weekenden 28.-29. marts planlægges lige nu en overnatningstur i naturen. Der vil bliv mulighed for at vandre eller ro kajak. Sæt kryds i kalenderen – der kommer nærmere snarest.

2. maj markedsdag og standerhejsning

Den 2. maj er der også aktiviteter. Dels møder vi op med en stand på markedsdagen i Hornslet. Kig forbi og hils på. Senere på dagen fejer vi sæsonstart med standerhejsning. Nærmere herom senere.

Weekend på Fur

Vi gentager succesen med at leje lejrskolen på Fur. Dagene er 2.-4. oktober, sæt kryds i kalenderen. Nærmere følger senere.

Kajaknyt

Klubbens kajakflåde er her i weekenden blevet udvidet med en Valley Sirona 15.1. Der har længe været ønske om en Avocet mere. Sironaen er efterfølgeren.