Nyhedsbrev juni 2020

7. juni 2020 20:04 , af Chr. E. Christensen

Frironing og svømning

Nu er der snart tid til årets frironings prøve for gamle medlemmer. Der er sat tid af i kalenderen tirsdag d. 16., onsdag d. 17. og fredag d.19. juni. Husk at melde dig til i Aktivitetskalenderen. Som nævnt i sidste nyhedsbrev kan du få overstået svømning på en træningstur inden. Husk at give instruktøren besked, inden i sætter ud.

Får du ikke klaret frironingsprøven inden 1. juli, må du ikke ro alene i klubkajakker. Ror du med andre, kræver det, at de vil tage ansvar for dig. Du kan altid blive friroet på en træningsaften. (For årets roer 1 kursister gælder jo det i får at vide på kurset)

 

Ved containerne

Jeg minder lige om Best practice ved afhentning af kajakker i Rodskov ved containerne. Husk parkering på parkeringspladsen. Og aldrig ovre ved naboen FH Trykluft. En tilføjelse er at vi skal være stille især når vi stiller trailer tilbage sent om aftenen. Vandene går lidt højt fordi der dyrkes aerobic med musik på plænen et par gange om ugen. Så lad os være så anonyme som muligt.

 

Hvis noget går i stykker

Husk hvis noget går i stykker, eller er gået i stykker så meld det lige ind til vedligeholdelsesudvalget. Brug fx kontaktformularen. Den finder du i bunden under kontakt på alle sider på hjemmesiden :-).

Det er træls for den næste at komme til en kajak der ikke er ok.

 

Alt udstyret i kajakskuret ved Bådelauget

Det ser ud til at det er lidt svært at finde ud af hvordan der bliver plads til alt det vi har foran kajakkerne.

Men den lille vogn kan skubbes ind over den midterste kajak. Således at der er god plads i det sidste fag til de to vandslanger og baljen. Den ene slange kan i øvrigt sagtens ligge i baljen.

 

Medlemsantal

En del har spurgt til medlemsantallet. Med de sidste ud- og indmeldelser er vi nu 91 aktive som har betalt kontingent i år. Heraf har 37 egen kajak. På Roer 1 C som starter i august er der allerede 7 nye medlemmer på. Med de nye åbninger mht. Corona situationen, kan holdet udvides til 12 hvis der viser sig behov for det.

 

Det er hvad jeg har på hjerte denne gang – husk at komme ud i den dejlige danske sommer.