Nyhedsbrev maj 2017

2. maj 2017 21:04 , af Chr. E. Christensen

Kommende aktiviteter

Endelig blev det maj og solen skinner – så nu kan vi alle igen komme ud i kajakkerne. Husk Opstartsturen (for alle friroede) onsdag d.3. maj kl. 18.00 på gården. Tilmeld dig i kalenderen.

På lørdag d. 5. kl. 18.00 holder vi standerhejsning. En hyggelig tradition for alle hvor vi mødes til hyggeligt samvær på land, man medbringer mad til fælles buffet samt egne drikkevarer. Tilmelding i kalenderen – hvor også mødested fremgår.

På søndag d. 6. har instruktørerne inviteret til reunion for alle sidste års roer 1 hold. Kom og mød dit hold og instruktørerne fra sidste år. En god anledning til at komme godt i gang fra starten af sæsonnen.

Grønlænderpagajer til klubben

Vi har besluttet at købe nogle grønlænder pagajer til klubbrug. De er på vej og ankommer indenfor en uge. Udviklingen går mod at rigtig mange begynder at ro med grønlænderpagajer og derfor vil en håndfuld af disse give dig mulighed for at prøve om det er noget for dig. Pagajerne må ikke bruges til kursusbrug (Roer 1) – de er ikke så stærke som vore andre pagajer. Så der er ingen grund til at belaste dem med for mange redningsøvelser.

Prøvetur og nye medlemmer

På vort foreningsseminar blev vi opfordret til at gøre lidt kraftigere opmærksom på medlemmernes mulighed for at tage en kollega eller ven med ud på en prøvetur. Det vil jeg så prøve her. 

Det er tilladt at tage en ven med ud for at prøve en tur i kajakken. Første gang er gratis. I skriver bare navn og kontakt tlf. nr. i logbogen. Har din ven lyst til at prøve en eller 2 gange mere kan det også lade sig gøre. Prisen for at låne kajak m.m er fastsat til 100 kr. pr gang. For at lette afregning bedes i overføre de 100 kr. via mobilepay til 309 21719. skriv kajakleje, dato og dit navn. I udfylder selvfølgelig logbogen som sædvanlig.

Kender i nogen der har lyst til at prøve og måske tænker på at starte i klubben er der ledige pladser på kursus der starter tirsdag den 23. maj. Derefter er der mulighed for kursus igen først i august.

Frironing

15.(ny dato),19., 21. og 22. juni er der frironingsprøver. Tilmeld dig via kalenderen. Kan du ikke en af de dage må du henvende dig til Bodil tlf. 61776318, så der kan findes en anden løsning. Det er vigtigt at bemærke at på frironings aftenerne er der sat tid af til genopfriskning og evt. gennemgå/prøve redningerne inden prøven. Kan man ikke sin redning kan det være at der skal et forsøg mere til. Husk frironing inden 1. juli – så få nu kigget i kalenderen og tilmeld dig en aften du kan.