Nyhedsbrev maj 2019

3. maj 2019 20:59 , af Chr. E. Christensen

Fin opstartstur

I går var der mødt 21 op til opstartstur. Måske ikke det bedste vejr i forhold til hvad vi har oplevet i april, men ikke mere blæst end vi fik en fin tur rundt om Vosnæs Pynt. Der var højt humør – dagen var nok ventet med længsel.

Vi er på markedet i Hornslet lørdag

Der er markedsdag i Hornslet lørdag den 4. maj. Vi er der – kig forbi og hils på. Vi håber på at få er par stykker mere på vores Roer 1 hold.

Standerhejsning på onsdag

Du kan endnu nå at tilmelde dig på aktiviteten i kalenderen – frist er mandag morgen. Læs mere om den hyggelige tradition samme sted.

Træningsture

Træningsturene er i maj på onsdage og i juni tirs- og torsdage. Træningsturene er som de plejer, tilrettelagt så alle roere kan være med. Vi bruger turene til at øve fremadroning og genopfriske det der instrueres i på roer 1 – der lægges op til at øve redninger til slut på turene. Alle er velkomne og der deltager altid 2 instruktører på turene. Husk at tilmelde dig både i aktiviteten og at booke en Kajak.

Klubture

Klubturene er for friroede roere – der er ikke garanti for at der deltager instruktører. Man tilmelder sig som altid i kalenderen. Desuden vil det være en rigtig god ide at nogen tager initiativ og skriver en lille notits i begivenheden om hvor man syntes turen skal gå hen.

Retningslinjer for Rodskov Havkajak – hvordan ror vi i grupper

Instruktører og styregruppen har gennem vinteren drøftet hvordan vi beskriver det at ro i en gruppe og hvilke retningslinjer der gør sig gældende. Beskrivelsen er nu færdig og kan findes på siden med regler – men du kan også se dem her. Læs dem så du kender reglerne.

Ture før sommerferien

Lørdag den 25. maj er der endags tur rundt om Venø for øvede. Der er nærmere invitation på vej ud.

Onsdag den 29. maj fra sidst på eftermiddagen og så en del af torsdag den 30. (Kr. Himmelfart) er der Prøvepakketur. Formålet med turen er at man kan prøve at pakke sin kajak til overnatningsture. Det kan være lidt spændende hvordan det går første gang. Vi vil i år lave det som en tur rundt om Helgenæs med overnatning efter de første 5 km. Der kommer nærmere inden længe – men sæt kryds i kalenderen. Turen er for alle der ikke er på roer 1 kursus.

Lørdag/søndag den 15.-16. juni er en overnatningstur til Dyvig – sæt kryds i kalenderen. Beskrivelse er under udarbejdelse.

Frironing

19., 21., og 24. juni er afsat til frironingsaftener for alle ”gamle roere”– meld dig allerede nu så du sikrer dig en plads den aften der passer dig bedst. Vi vil gerne afvikle alle genfrironinger disse aftener. Men kan du ikke en af de dage kan det arrangeres på en træningstur – sidst på turen.

God kajaksæson!