Nyhedsbrev marts 2019

10. marts 2019 22:48 , af Chr. E. Christensen

De første spæde skridt til den nye sæson starter i april. Som sædvanlig er frironingskravet at man har svømmet 600 m i svømmehal eller 400 m i havet, samt har lavet en selvredning og dobbelt makkerredning. Selve prøven på redninger venter vi med til juni, men svømmeprøve og øve redninger i svømmehallen kan du komme til i april.

Svømmeprøve i april

I lighed med tidligere år er den store svømmeprøvedag søndag den 28./4. fra kl. 12.30 til 14.30. Derudover er det muligt at aflægge svømmeprøve onsdage i april mellem 19-20. I skal tilmelde jer i aktivitetskalenderen. Om onsdagen er der typisk mest aktivitet den første ½ time – derefter er der normalt god plads.

Meld dig til livredderen når du vil aflægge svømmeprøve.

Redninger kan øves tirsdag den 9/4 og den sidste del af svømmetiden den 28/4

Tirsdag den 9./4. fra 19-20.30 er det muligt at øve sine redninger i svømmehallen. Kom og få opfrisket dine redninger så du er klar til sæsonstart. Der er selvfølgelig instruktører, så du kan spørge, hvis noget er lidt langt væk. Den samme mulighed er i den sidste del af søndagen den 28. Men svømmeprøven og nye har første prioritet den dag. Jeg vil tro der er plads til at øve redninger fra ca. 14.30 til 15.30

Vores kajakopbevaring på Kaløvej

Status på vores kajakopbevaring på Kaløvej er, at gården er solgt. Vi kan blive der lidt endnu dog ved vi ikke hvor lang tid. Så på sigt er vi på udkig efter et nyt sted. Vi søger om at få lov at sætte et par containere op ved Bådelauget – men det bliver nok ikke afklaret i denne sæson.

Vi har forespurgt om plads hos et par af de nærmeste beliggende gårde dog uden held.

Nye medlemmer til begynderkurser

Efter en meget hurtig start på tilmeldinger på begynderkurser er der lige nu stilstand. Erfaringer viser at i klubbens medlemmer er de bedste ambassadører. Derfor vil jeg bede jer om at dele det opslag der kører på Rodskov Havkajak på Facebook. Hvis i vil dele den i jeres lokale netværk eks. i jeres lokale postnr. netværk, vil det være rigtig godt. Kan I ikke dele den så sig til – så kan jeg sende den så i selv kan oploade.