Nyhedsbrev oktober 2017

2. oktober 2017 22:26 , af Chr. E. Christensen

Nu bliver det tidlig mørkt, så udendørsaktiviteterne må henlægges til dagtimerne – og det vil for mange af os betyde weekenderne.

Prøv en turkajak, bade- og saunatur + hygge i et klubhus

Allerede på lørdag er der budt på en oplevelse sammen med Ebeltoft kajakklub. Invitationen lyder ”Denne dag giver mulighed for at prøve en turkajak og måske der er en roer i Ebeltoft du kan friste med en tur i din kajak/ klubkajak. Vi prøver kræfter med balancen og bliver måske udfordret. Efter kajakprøvningen er der mulighed for en dukkert med efterfølgende saunabesøg, inden vi slutter af i klublokalet med kaffe og kage.” Så hvis du kan på lørdag - så kom ud af busken kom ud og prøv noget nyt. Tilmelding i aktivitetskalenderen

Broen skal ind lørdag den 21. oktober

Rosenholm bådelaug tager broen ind fra kl. 9.00 d. 21. oktober. Vi plejer at deltage med nogle friske folk. Det skal vi også i år. Tilmeld dig i kalenderen – så jeg kan give besked om hvor mange vi kommer.

Manøvremandage bliver til …

Aktiviteterne som poppede op som manøvremandage fortsætter, jungletrommerne lyder med aktiviteter om lørdagen. Nærmere om navn, tid m.m. kommer i aktivitetskalenderen. Så vinteraktiviteter udendørs bliver en realitet i vinter.

Slut tur og Standerstrygning

I kalenderen er der slut tur og standerstrygning lørdag den 28. oktober.
Der er invitation på vej ud. Vel mødt.

Årsmøde

D.16. november kl. 19.00 holder vi årsmøde. Det er en kort orientering om året der er gået. Men med mere vægt på året der kommer. Vi opdaterer vore udvalg og giver mulighed for indspil til kommende aktiviteter.

Tilmeld dig i Kalenderen

Vinteraktivitet, Rul og tekniktræning tirsdage

12 tirsdage fra 19.00-20.30 har vi booket svømmehallen. Beskrivelsen er følgende ”1½ time, 6 kajakker, max 12 personer. Dvs. man deles 2 om en kajak. Her kan man træne rul, selvredninger, balance - ja alt hvad du kan finde på eller lure fra nabokajakken.

Der er kun en livredder, så instruktion er evt. sammen med din makker. Så vil du i gang med rul anbefales det at starte med et 3½ times rullekursus se omtale lidt senere. Du kan nemt nå 5 gange hvis du tager det første rullekursus i januar.

For at du kan tilmelde dig på de enkelte dage skal du have tilmeldt og betalt enten 5 el. 10 gange på tilmeldingssiden (tilmeldingen er åben)

Vinteraktivitet, Rullekurser på 3½ time

Søndagene den 14. januar, 11. marts og 8. april afholder vi rullekursus i svømmehallen. Principperne er de samme som tidligere år. Kajakkerne er i svømmehallen. Vi kan være 12 på holdet og deles 2 om en kajak.

Kurset er fra 12.30 til 16.00 og du tilmelder dig og betaler via aktivitetskalenderen

Vi ses ved, i eller på vandet :-)