Nyhedsbrev oktober 2020

15. oktober 2020 21:14 , af Chr. E. Christensen

Slut tur d. 31. oktober

Sommeren er forbi, vi har været heldige med et godt efterår indtil nu og inden længe slutter sommersæsonen.

Det ”fejrer” vi med en slut tur som allerede har 5 tilmeldinger, selvom den lige er lagt i kalenderen – gå ind og meld dig til – måske det bliver årets smukkeste tur.

Vintersikkerhed søndag den 1. november

Brænder du for at ro, også selvom vi nu skriver 1. november så deltag i et 3-4 timers vintersikkerhedskursus søndag den 1. nov. Kurset giver dig ret til at ro i vinterhalvåret i klubkajak. Kurset er lidt om kroppens reaktion på kulde (hypotermi) og så en masse praktik og gode fif til hvordan man kan holde varmen her om vinteren. Der vil også være vinterredningsøvelser.

Det er meget snart og kræver derfor at du melder dig til NU i kalenderen. (Min. 8 deltagere senest tirsdag) Der er en del forberedelse, derfor den korte deadline. Pris 0,- kr.

Svømning

Vil lige minde om at der er svømning onsdage aften fra 19-20 i Hornslet svømmehal. Pris 350,- for vintersæson frem til maj. Undtagen i skoleferier. Det er en mulighed for at holde konditionen vedlige. Husk det er ikke et krav at man er kajakmedlem – så skub til din bedre halvdel eller en ven/veninde – så er det også nemmere at komme afsted.

Rul/teknik aftener tirsdage ca. hver 14. dag

Der er lige åbnet for tilmeldinger til rul og teknik aftener som er ca. hver 14 dag. Tirsdage fra 19-20.30.

Første gang er er tirsdag den 3. nov. Fremgangsmåden er som sidste år. Køb et 5 eller 10 turs kort (se under kurser/kontingent og alle tilmeldinger). Derefter går du ind i kalenderen og tilmelder dig de dage du vil.

Der er lige nu planlagt 12 aftener – er interessen meget stor finder vi nogle lørdage efter jul og putter i puljen.

Der er ingen instruktører på disse aftener, kun livredder. Så går du efter at lære rul vil jeg anbefale at melde dig til et af de rullekurser vi afholder.

Rullekurser

Vi har planlagt 3 rullekurser, et hhv. i jan., feb. og marts. De lægger søndage fra 12.30 – 16.00. Man tilmelder sig kalenderen. Der kan du også læse lidt mere om det. Der betales 150,- kr. ved tilmelding

Årsmøde 10. november kl. 19. i Rodskov forsamlingshus

Årets vigtigste begivenhed, som giver næring til næste sæson. Vi har lejet forsamlingshuset så vi kan mødes i Corona sikkerheds afstand op til omkring 40. Støt op om dette møde og meld dig til i kalenderen.

Program for mødet er:

Kort status på året der gik.
Lidt om hvordan foreningen fungerer.
I små grupper laver vi en brainstorm på nye ideer til den kommende sæson
Brænder man for at gøre en forskel kan man melde sig til et udvalg
Vi finder på noget underholdende til sidst.