Nyhedsbrev Rodskov Havkajak, april 2018

2. april 2018 22:05 , af Chr. E. Christensen

Nye Roer 1 holder fyldte

Der er mange nye medlemmer på vej ind i klubben. Både roer 1A og 1B er fyldt med 8 deltagere. Roer 1B har vi nu udvidet med en instruktør mere så der kan være i alt 12 deltagere (stadig 2 ledige pladser).

Til alle jer nye. Velkommen i Rodskov Havkajak. Vi vil gøre alt for at I kan komme sikkert på havet, og i øvrigt føle jer godt tilpas og velkomne i klubben. I får mail med yderligere oplysninger meget snart

 

Rullekursus den søndag den 15/4 12.30 – 16.00.

Der er lige nu 4 ledige pladser – skal du med, så er det nu. I weekenden udbydes kurset på Kajaknetværk Østjylland og Rodskov Havkajak netværk. Kursusprisen for ikke medlemmer er 300 kr. for medlemmer 135,- kr.

 

Kom og øv dine redninger i svømmehallen tirsdag den 10. og 24. april
(Nb. Kun for medlemmer der er friroede)

Vil du lige prøve din selvredning eller makkerredning inden 1. maj - hvor vi alle igen skal på havet :-)

Så er der mulighed her. Vi har Hornslet svømmehal fra 19-20.30. 
Arrangementet er gratis. 

Vi forsøger med et loft på 18 mand - håber ikke at det er for mange. Bliver der ventetid, så er der tid til at blive klogere på hinandens kajakplaner for sommeren. Tilmeld dig i kalenderen på den ønskede dato. Husk at afmelde hvis du bliver forhindret.

Svømmeprøve 600m i svømmehal el. 400 m i havet

Vores regler foreskriver jo at vi hvert år skal aflægge svømmeprøve. Der er en del muligheder i svømmehallen. Det kan foregå en onsdag aften fra 19 til 20 her i april. Eller det kan foregå søndag den 22. april mellem 12.30 og 14.30. Vi vil meget gerne at i tilmelder jer den dag i vil tage prøven – så vi kan se hvor mange der kommer. Vi anbefaler alle nye medlemmer at I kommer søndag den 22. fordi man her også kan prøve at sidde i /vælte i en kajak inde i svømmehallen. Det kan være rart at prøve dette første gang under meget rolige og kontrollerede forhold. Desuden kan du også møde din kommende instruktør

 

Bro ud lørdag den 14. april fra 9 til 13

Rosenholm Bådelaug sætter deres bro ud lørdag den 14. april. Vi vil gerne give en hånd med, da vi også nyder godt af bro og omgivelser ved Bådelauget. Derfor meld jer til i kalenderen og kom og giv et nap med. Det er hurtigt overstået når vi er mange og det er ret hyggeligt selv om vi arbejder. (mest for mænd og stærke kvinder)

 

Kajakker ved Bådelauget

Vi er i gang med at få fabrikeret et lille kajakskur som skal stilles op ved Bådelauget. Det er planen at der kan være 6 kajakker i det. Samtidig arbejder vi på at få adgang til vand så vi kan vaske kajakker dernede. En udvidelse af vore faciliteter som især vil gavne de medlemmer der ikke kan transportere kajakker på bil eller trailer. Vi håber det bliver en succes.

 

Klargøringsdag

Vi har jo traditionen tro også en klargøringsdag af vore egne kajakker og vore lokaler på kaløvej. Dato er på vej.

 

Kontingentopkrævning på vej ud

Inden længe får I faktura på kontingent for den kommende sæson. Er der ændringer der ikke er registreret så send mig lige en besked (fx du har fået egen kajak). Det er lettere at rette før jeg sender opkrævningen ud.