Nyhedsbrev september 2018

20. september 2018 21:48 , af Chr. E. Christensen

 

Vinter aktiviteter i svømmehal

Svømning onsdage fra kl. 19 – 20. Prisen er 350 kr. for hele vintersæsonen. Vi er startet – med tid til både svømning og kajaksnak

 Rulle/teknik tirsdage ca. hver 14. dag fra november, i alt 11 datoer hen over vinteren.

Kom i svømmehallen og øv teknik, redninger og rul. Der er 6 kajakker i svømmehallen og max 12 deltagere på pr. aften. Dvs. vi er 2 deltagere om en kajak. Makkerhjælp og gode råd deles der flittigt ud af – der er ikke instruktør på disse aftener – der er livredder. Hvis du tager det første rulle kursus i januar, er det oplagt at tage 5 efterfølgende ture her for at arbejde videre med sit rul.

Pris 200 kr. for 5 gange og 350kr. for 10 gange. Du betale via hjemmesiden under kurser og tilmeldinger. Tiderne bookes i aktivitetskalenderen. Du skal tilmelde og betale før du kan booke tid :)

Rullekurser tilbydes i januar, marts og april søndage fra 12.30 – 16.00. Nærmere herom senere.

Vinter aktiviteter på Vandet

Afsæt lørdage i vinterhalvåret til kajakaktivitet. Fra oktober flytter tekniktirsdag til lørdag og kaldes legelørdag. Den 1. lørdag i hver måned laves en tur. Nærmere herom i kalenderen. Derudover kan legelørdagene ændres til andre aktiviteter – når vi finder på noget (flere ting er i støbeskeen). Starttidspunkt er kl. 10.00 og vi slutter ca. kl. 12. Ved turene og specielle aktiviteter kan tidspunktet være anderledes.

Bro ved bådelaug skal ind 20. oktober

Traditionen tro hjælper vi bådelauget med at tage broen ind det starter med rundstykker kl. 9.00 og 2-3 timer efter er vi færdige :-). Tilmelding på vores aktivitetskalender.

Sommerens sidste tur lørdag d. 27. oktober

For at markere afslutningen på sommersæsonen indbyder vi alle medlemmer til at deltage i denne tur. Nærmere invitation kommer lige først i oktober.

Standerstrygning også lørdag den d. 27. oktober

Lørdag aften afholdes standerstrygning, sæt x i kalenderen og afvent festudvalgets indbydelse.

 

Årsmøde

afholdes midt i november dato kommer så snart vi lige har et lokale det bliver en hverdagsaften.

Breaking!

Tirsdag fik jeg sms fra Per der ejer ”Kajakgården” han har sat den til salg. Pris 5 mill. Så er der nogen der har gravet penge ned så er der nu mulighed for at få dem brugt :-)

Vi ved selvfølgelig ikke hvad en kommende ejer siger til at have os som lejere – men alle gode ideer skal frem.