Nyhedsbrev september 2019

2. september 2019 22:32 , af Chr. E. Christensen

Svømning starter på onsdag den 4. september

Nu er vi allerede i efterårsmånederne, og så må vi jo i gang med vinteraktiviterne. Der er svømning hver onsdag fra 19-20 i Hornslet svømmehal. Det er en fin mulighed for at holde sig i svømmeform hele vinteren. Prisen er 350 for hele sæsonen frem til udgangen af april.

Tilmeld dig på hjemmesiden https://www.rodskovhavkajak.dk/familiesvoemning. Svømmere fra sidste sæson har fået opkrævning – så det er bare at betale – eller huske at melde fra.

 

Tur til Fur – der skal tilmelding til senest 12. september

I får lige teksten fra invitationen fra Eva og Bodil igen – få tjekket kalenderen nu og meld dig til.

Til afholdelse af kombineret jubilæumsfest og standerstrygning har vbooket en lejrskole på Fur. Der er plads til 32 personer, gode bade- og køkkenforhold. 
Se flere oplysninger her http://overnatning-fur.dk/Pages/visur.asp?id=3&returpage=visur.asp&single=1

 Det er weekenden d. 15.-17. november.

 Den foreløbige plan er:

 Vi mødes fredag eller lørdag alt efter ønske.

  • Lørdag ror vi Fur rundt, men der er også mulighed for at gå/vandre en tur i Furs smukke landskab, hvis nogen foretrækker det.
  • Lørdag aften holder vi fest med mad, musik og dans.
  • Søndag er der igen mulighed for enten at ro eller gå tur på eller omkring Fur.

 

Pris for lejrskole er 250 kr. pr. næse, derudover kommer der udgifter til mad.

For at kunne gennemføre dette skal vi senest torsdag d. 12. september have mindst 10 tilmeldte. Så skynd jer at tilmelde jer i aktivitetskalenderen på den 15. november.

Vi håber på mange deltagere.

 

Containere på Sportspladsen i Rodskov

Vi har nu fået tilladelsen til at stille containere op på sportspladsen i Rodskov. Vi har ikke effektueret opstillingen endnu da vi lige afventer svar på en ansøgning til Nordea-fonden. Tilladelsen er midlertidig 2 år fra 1. august – så der skal arbejdes aktivt for at komme videre med vores drøm om at få dem ned til Bådelauget.

 

Husk at komme på vandet

Til slut lige en opfordring til at komme ud den næste tid. Der jo både træningsture og onsdagsture + mulighed for at slå ture op. Måske en sen aftentur giver chance for at se morild.