Nyhedsbrev August 2023

8. august 2023 21:50 , af Chr. E. Christensen

Nye kajakker købt for tilskud fra DKF/DGI’s foreningspulje

Vi har netop fået 2 nye kajakker i termoplast (LEGO klods plastic). De er lagt i bookingssystemet som X og Y.
Den mindste Struer Boats Frej 500 Termoplast har fået Y, og den største Struer Boats Frej 520 Termoplast har fået X. Begge kajakker ligger i skuret på stranden. Kajakkerne er i den lette ende da de kun vejer 20 kg – så skal man alene ud bliver det helt sikkert lettere at komme afsted.
Vi har taget 2 oasis op i containeren, så der er ikke fjernet nogen af de almindelige kajakker vi har liggende ved Bådelauget.

Trænings/Klubture

Vi prøver her at invitere alle til træningsturene. Når vi ser hvor mange vi er og hvad ønskerne er – kan det være vi deles eller følges ad. Instruktøren har ansvaret for de ”nye” og tager selvfølgelig med dem.
Bak op om turene, det er bedre i kajakken end i sofaen

Roer 1D

Vi har besluttet at gennemføre Roer 1D. Lige nu er der 3 tilmeldte, så kender du en som skal være din kommende romakker, så skub til ham/hende nu. Kursus start er tirsdag den 15.

Klubtur til doverodde

Den 2.-3. september er der overnatningstur til Doverodde med overnatning i shelter og madlavning over bål. Læs invitationen her 

Dagstur til Mariager fjord

Weekenden efter, lørdag den 9. er der dagstur til Mariager fjord. Der arbejdes lige nu på en invitation, men sæt allerede nu dagen af til den tur.

8 nye Egenfærdighed B (tidligere roer 2)

I weekenden havde vi kursus i egenfærdighed B – 8 var med på kurset som nu er klar til at bevæge sig ud af den lokale zone hvor man må ro med begynderkurset. Se opslag på Rodskov Havkajaknetværk på Facebook.

Vi håber vinden lægger sig lidt, så vi kan komme på vandet igen snart – fortsat god kajaksæson