Nyhedsbrev maj/juni

27. maj 2022 10:04 , af Chr. E. Christensen

Så er vi godt i gang med sæsonen, Roer 1B har været igennem kursusforløb og Roer 1A mangler en enkelt gang. Så bliver der sikkert kræfter til stor opbakning på træningsturene.

Vores frironingshold i august er ½ fyldt, så der er muligheder hvis I kender nogen i vil skubbe i gang :-).

Roer 2 kursus Lør.-søn. 20.-21. august fra 8.00-16.00

Så er det vist tiden at minde om vores roer 2 kursus, som jo er en udvidelse af roer 1 hvor vi går meget mere i dybden med de forskellige styretag, fremadronng, flere redninger m.m. Lidt for sjov kalder vi også kurset kajak på kanten – helt sikkert er det, at du efter kurset har meget mere styr på hvordan du får kajakken som samarbejdspartner og ikke kun en båd. Prisen er 800 kr. når du er medlem. I år er det Klaus og Christian der er instruktører på roer 2.

Læs kursus beskrivelsen her  

Tilmeld dig her  

Samroningsaften

I år har vi én gang om måneden lavet en fælles tur som er for både ”nye” roer 1 og ”gamle” roere. Baggrunden er at vi gerne vil lidt mere sammenhold i klubben. Vores første aften i maj var pænt besøgt med 16 deltagere, dog kun en enkelt fra sidste års hold, resten var roere med flere år på bagen. Jeg håber vi kan få opbakning fra endnu flere nye roere fra sidste år og i år nå det afholdes igen torsdag den 7. juni. Tilmelding i kalenderen.

Indbydelse tour de kanal

Grenå kajakklub arrangerer igen i år ”Tour de kanal”. Det er den 12. juni og turen går fra Kolind til Grenå med start kl 10. i Kolind. Læs indbydelsen her (oprettes også kalenderen, så man kan melde der og arrengere samkørsel).  

Frironing incl. Svømning

Den 14., 15. og 16 juni er afsat til frironingsaftener. Tilmelding i kalenderen + bookning af klubkajak hvis behov. Der er allerede en del der har sat x kan jeg se – alle i andre må jo tage en beslutning. Kan man slet ikke nogen af dagene kan man tage med på en træningstur og klare det når I kommer tilbage fra turen, måske sammen med nogen af vore nye roere.

Pensum i år er jo som tidligere skrevet skrumpet :-)  Du skal i år vise en selvredning og makkerredning hvor du hhv. er redder og bliver reddet. Desuden er der svømmekrav hvis ikke det er klaret i svømmehallen. Kravene er enten 150 m. med kajak eller 400m fri svømning i havet.

Dagstur Skanderborg

Lørdag den 18. juni er fastsat til den årlige skanderborg tur. Turen er tilrettelagt for nye friroede medlemmer, men alle må deltage. Læs mere om turen og tilmeld dig i kalenderen

Vi ses på vandet!