Nyhedsbrev oktober 2018

14. oktober 2018 21:31 , af Chr. E. Christensen

Broen tages ind d. 20-10 kl. 9.00

Rosenholm Bådelaug tager broen ind lørdag den 20-10 kl. 9.00. De vil gerne ha’ flere hænder så kom og giv et par timer. Der startes med rundstykker – tag selv kaffe med. Når broen er taget ind er der spisning og generalforsamling hvor du også er velkommen. Lige nu er der tilmeldt 3 fra RHK – det kunne være fedt med et par stykker mere. Tilmelding i kalenderen.

Sommersæsonens sidste tur d. 27-10

Efteråret er nu godt i gang. Derfor går sommerens sidste klubtur til hestehaveskoven hvor vi kan nyde skovens fantastiske efterårsfarver. Destinationen er enten Tømmerpladsen eller Teltpladsen med udsigt til Ruinen. Det lader vi lige vejret bestemme :-)

Klubben er vært ved en portion suppe - derfor må trangia-ejere melde ind hvis du vil tage den med. Vi håber på stort fremmøde, også fra alle I nye roer 1. Husk tilmelding i kalenderen.

Standerstrygning også lørdag d. 27-10

Invitation er udsendt – husk at tilmelde dig til denne hyggelige aften som foregår hos Lis og Rudy. Invitation kan du finde under aktiviteten i kalenderen – det er også her du tilmelder dig.

Årsmøde tirsdag d. 20-11 kl. 19.00 Hornslet skole

Denne aften er for alle medlemmer. Vi ser tilbage på året der gik og vi kigger lidt på det vigtigste resultater fra spørgeundersøgelsen. Derefter ser vi fremad – og drøfter noget af det vi kan forbedre.

Her kan man tilmelde sig diverse udvalg hvis man har lyst til at deltage/være tættere på aktiviteter. Men det er helt frivilligt.

Sæt kryds i kalenderen og mød op. Kun ved at deltage kan du påvirke fremtidens Rodskov Havkajak

Rulle/teknik tirsdage

Tilmelding til rul/teknik aftenerne er åbnet. Første gang er d. 13. november. Derefter ca. hver 14. dag, i alt 11 datoer hen over vinteren.

Det foregår i Hornslet svømmehal og der øves teknik, redninger og rul. Der er 6 kajakker i svømmehallen og max 12 deltagere på pr. aften. Dvs. vi er 2 deltagere om en kajak. Makkerhjælp og gode råd deles der flittigt ud af – der er ikke instruktør på disse aftener – der er livredder. Hvis du tager det første rulle kursus i januar, er det oplagt at tage 5 efterfølgende ture her for at arbejde videre med sit rul.

Pris 200 kr. for 5 gange og 350 kr. for 10 gange. Du betaler via hjemmesiden under kurser og tilmeldinger. Tiderne bookes i aktivitetskalenderen. Du skal tilmelde og betale før du kan booke tid :)

Svømning onsdage

I Hornslet svømmehal fra kl. 19.00 – 20.00 Prisen er 350 kr. for hele vintersæsonen. Vi er startet – med tid til både svømning og kajaksnak. Det er for alle, har du en ven/veninde som ikke ror kajak er vedkommende også velkommen som medlem i svømning :-)

Rullekurser

tilbydes i januar, marts og april søndage fra 12.30 – 16.00. Nærmere herom senere.

Vinteraktiviteter på vandet

Se i aktivitetskalenderen