Forårs- & visionshilsner fra Rodskov Havkajak

23. april 2017 21:34 , af Chr. E. Christensen

Kære medlem

Sæsonen står lige for døren – snart skriver vi 1. maj. Vi glæder os til at se dig i klubben – til nye oplevelser på vandet og til lands! J

Men inden skylder vi­­­ i styregruppen dig en opdatering efter klubbens visions- og udviklingsdag lørdag den 1. april 2017.

Tusind tak til alle deltagerne, som deltog på visionsdagen!

Vi synes, at vi havde en både produktiv, og hyggelig lørdag sammen. Vi er utrolig glade for de input og produkter dagen resulterede i.

Vi i styregruppen sætter stor pris på og anerkender den energi, interesse og mange input der blev skabt af deltagerne på dagen. Vi vurderer det som værende positivt, at klubbens medlemmer har en interesse i klubbens ve og vel, samt fremadrettede eksistens og udvikling.

Kun i samlet flok, kan vi løfte klubben, så den forbliver en attraktiv klub at være medlem af!   

Input, ønsker og ideer der blev skabt på dagen, tager vi i styregruppen fuldt alvorligt, og vil gøre en aktiv indsats for at lede resultaterne fra dagen videre, så de kan udrulles i klubben.

Vi kan bare ikke gøre det alene, så derfor kommer vi også til at inddrage dig som medlem i det videre arbejde.

Styregruppen mødtes torsdag den 20. april, med det formål, at samle op på visionsdagen og beslutte næste skridt for visionsprocessen forløb fremadrettet.  

I referatet kan du læse om styregruppens beslutninger og det videre udviklingsforløb. Se her

Du vil løbende modtage orientering om nyheder fra os i forbindelse med klubbens udviklingsproces.  

Har du kommentarer eller andre input til visionsdagen, eller er der nogle af ”indsatsområderne”, som du har en interesse og ønske om at arbejde videre med, hører vi gerne fra dig.

En af indsatserne, som vi i styregruppen, bl.a. arbejder videre med er ”klubbens profil” og øget synlighed af denne til eksisterende og nye potentielle medlemmer. I den forbindelse har vi brug for din hjælp, for hvem er bedre til at beskrive klubbens profil, end dig, som er medlem af klubben?

Vi synes det er vigtigt, at det ikke kun er styregruppen, som er med til at beskrive klubbens profil, så derfor håber vi, at du har lyst til at hjælpe os, så vi får et så nuanceret billede på ”klubbens profil” som muligt. Det vil være en betydelig hjælp for os.

Det eneste vi beder dig om, er at bevare ét enkelt spørgsmål. Spørgsmålet finder du via følgende linkDin besvarelse er anonym!

Senest frist for besvarelse: 30. april 2017, vi sender en kærlig reminder ud et par dagen inden senest frist.

På forhånd tak!

Jeg og styregruppen ønsker dig en god dag!

 

På vegne af styregruppen

Christian E. Christensen