Nyhedsbrev april 2024

30. marts 2024 15:55 , af Chr. E. Christensen

Sommersæsonen står for døren

 

Svømmeprøven kan tages i svømmehallen

Som det nok er de fleste bekendt skal alle hvert år aflægge svømmeprøve og frironingsprøve. Til svømmeprøven har du 3 muligheder: 600 m i svømmehal, 400 m i havet eller 150 m med kajak i havet. De to sidste tages typisk sammen med frironingsprøven i juni.

Ønsker du at aflægge svømmeprøve i svømmehallen, kan det ske søndag den 28. april fra 12.30 – 14.00 eller onsdage i april, i svømmetiden fra 19-20. Tilmeld dig i kalenderen

Mulighed for at øve din redning i svømmehallen tirsdag den 23/4

Er redningerne rustne, er det en god ide at sætte tid af til en tur i Hornslet svømmehal tirsdag den 23. fra 20.00-21.30. Alle medlemmer kan komme og øve sine redninger. Der vil være instruktører til stede som vil hjælpe med genopfriskningen, hvis det behøves. Tilmeld dig i kalenderen

OBS gælder ikke nye medlemmer der skal på kursus i år, I har mulighed for at prøve kajakkerne i svømmehallen søndag d. 28. april fra kl.13.00 til 14.00. Her vil der være instruktører klar til at hjælpe jer.

Kontingent for 2024

Der sendes kontingent opkrævning ud for den kommende sæson først i april. Ved du allerede nu, at du ikke vil være medlem i år, så giv lige besked.

Broen skal ud

Broen sættes ud lørdag d. 13. april. kl. 9.00.

Bådelauget skriver til sine medlemmer, kom og vær med. Det er nødvendigt med 20 - 25 aktive hjælpere. Der er kaffe og rundstykker fra morgenstunden kl. 9 og spisning, når broen er på plads.

Vi hjælper som vi plejer, meld dig til i kalenderen.

Klargøringsdag

Vi klargør kajakker og får styr på udstyr til den forestående sæson. Vi går alle kajakker igennem, smører luger, tjekker finne, sæder og fodstøtter samt dæksliner og elastikker. Vi tjekker at alle kajakker har numre, og mærkat i cockpit. Så gennemgår vi skørter, paddlefloats og pagajer. Træpagajer får olie. Så der er mange opgaver og alle kan deltage.

Medbring din egen kaffe, vi starter med et rundstykke som klubben giver. Vi slutter med at grille pølser ved Bådelauget. Her er klubben er vært med pølser og drikke.

Husk tilmelding!

Forårets kurser

I skrivende stund er der tilmeldt syv på hold 1 og en på hold 2. En del har tilkendegivet, at de har snakket med nogen, som godt ville i gang. Skub til dem, så vi få fyldt holdene.

Registrer dine ture – der er præmier på højkant

Vi kunne godt tænke os, at vi fik mere gang i registrering af alle ture, meget gerne ved at vi alle starter en registrering, når vi sætter ud, og gør den færdig, når vi kommer hjem. Det vil have et sikkerhedsmæssigt perspektiv. I tilfælde af eftersøgninger kan vi så hurtigt afklare, om vi har nogen på vandet og hvor mange.

Derfor er det smart at installere Memberlink APP’en på din telefon. Så kan du starte din tur, når du sætter ud og lukke den, når du er hjemme.

Der er præmier på højkant, og inden sæsonstart til maj er det afklaret, hvilke præmier du kan gå efter – det bliver ikke kun flest roede km.

Konkurrencen gælder fra 1. maj til 1. november – altså den sæson alle kan deltage i. Nærmere info kommer.