Nhedsbrev marts/april 2023

26. marts 2023 20:06 , af Chr. E. Christensen

Solen skinner og havet kalder :-) selvom der stadig er godt en måned til 1. maj hvor alle må ro jf vore regler. Det er måske derfor lige her på sin plads at reklamere lidt for roer 2 som vi i år afholder allerede den 24.-25. juni. Roer 2 giver dig ret til at ro hele året og giver en helt anden fornemmelse for hvordan kajakken reagerer – meld dig til roer 2 i juni, hvis du ikke allerede er roer 2 :-)


Der er stadig plads på roer 1 holdene. I skrivende stund 5 pladser på roer 1A og 6 pladser på roer 1B. Vi forsøger i år om der er basis for et formiddagshold, her har vi endnu kun 1 tilmelding. Husk at skubbe til venner familie som du kunne tænke dig som ro ven :-) og du må gerne dele et af vore facebook opslag (se under Rodskov Havkajak på Facebook). Link til tilmeldingssiden https://www.rodskovhavkajak.dk/roer-1-kursus

Genopfrisk dine redninger i svømmehallen

Tilbage til aktiviteter for alle. Tirsdag den 18. og 25. april (de to sidste tirsdage i april) har vi svømmehallen fra 19.45 til 21.15. Tiden er åben for alle medlemmer og giver dig mulighed for at komme og øve din selvredning/makkerredning inden sæsonen starter 1. maj. Vi har lagt et loft på 16 på hver gang. Der er fri tilmelding, men vi henstiller til kun at booke én gang så flest mulige kan kigge forbi. Er der mod forventning ikke fuldt booket dagen før, er du velkommen til at booke igen. Husk hvis der er fuldt booket at tilmelde dig alligevel. Kommer der afbud får du besked. Det betyder også! – husk at afmelde hvis du bliver forhindret.

Broen ved Rosenholm Bådelaug skal ud lørdag den 15. april

Vil du give en hånd med kan du tilmelde dig i kalenderen. Ta selv kaffe med. Bådelauget giver rundstykker og mad når vi er færdige. Tilmeld dig i kalenderen.

Klargøringsdag i klubben lørdag den 22. april

Lørdag den 22. april kl. 9.00 mødes vi til klargøringsdag af kajakker og udstyr. Det tager 2-3 timer og er vældig hyggeligt med lidt kajaksnak medens vi får lidt praktisk fra hånden. Vi starter med rundstykker og slutter med lidt på grillen. Tilmelding i kalenderen.

Reminder på frironingsregler og svømmeprøver

Dette er nok lidt tidligt at minde om. Men de nye regler fra sidste år er nu, at man skal vise en selvredning og makkerredninger hvor man henholdsvis er redder og forulykket. Disse frironinger finder sted i midten af juni – du kan allerede nu tilmelde dig i kalenderen.
Desuden er der svømmeprøve og her er der 3 muligheder. 600 m i svømmehal, 400m i havet eller 150 m i havet med kajak. Og netop de 600 m i svømmehallen er det muligt at få afviklet søndag den 23. april fra 12.30 – 14.00. Så er det den mulighed du foretrækker så tilmeld dig i kalenderen
OBS! OBS! Skal du på roer 1 i år, er det også muligt denne dag at prøve at sidde i en kajak og vælte inde i svømmehallen – i helt trygge rammer med en instruktør ved siden af. Men mere herom specifikt til tilmeldte.

Turene er sat i kalenderen

De planlagte ture dagsture og weekendture for sæsonen er lagt i kalenderen. Spot dem og sæt kryds i din egen kalender så du ikke misser de spændende ture. Allerede den 18. maj tager vi en af klassikerne – nemlig Fur rundt.

Årets Opstartstur mandag den 1. maj

Årets opstartstur er mndag den 1. maj kl. 18.00. Mere om turen når vi når lidt nærmere. Men tilmeld dig allerede nu i kalenderen

Opkrævning af årskontingent på vej 

Til alle der har været medlem sidste år planlægger vi udsendelse af kontingent opkrævning ca. midt i april. Skulle der være én enkelt eller to der ikke vil fortsætte i den kommende sæson må I gerne allerede nu sende en besked herom. (når du er logget ind og klikker på dit navn oppe i højre hjørne, er der et menu-punkt der hedder udmeldelse. 
Har du siden sidste sæsonstart i 22 købt din egen kajak – så send lige en besked, så du kan få rabat for egen kajak.


Så selvom det varer lidt inden vi har sæsonstart er der muligheder for at få nogen aktiviteter i kalenderen. Vi ses i svømmehallen eller på/ved vandet.