Nyhedsbrev 25. juli 2019

25. juli 2019 17:54 , af Chr. E. Christensen

Selvom Danmark er ferieramt, er der kommet en del invitationer til august måneds heftige program.

Det gælder for dem alle, at man kan læse mere om de enkelte aktiviteter og tilmelde sig i aktivitetskalenderen.

 

Tilbuddene er følgende

D.17.-18. august Silkeborg. Tilmeldingsfrist d. 10. august.

D.24. august Rømø/Sild – strøm og tidevand (turen er 1 dag, men udvidet med overnatningsmulighed) Tilmeldingsfrist d. 29. juli hvis du vil overnatte i hytte.

D. 31/8 og 1/9 Lillebælt. Tilmeldingsfrist d. 24. august.

Der er lidt til alle, både for begyndere og de mere øvede. Er der noget du er i tvivl om så spørg løs – du kan altid ringe på 3092 1719.

 

Kurser i august

Der starter en nyt Roer 1 kursus den d. 14. august. Lige nu er tilmeldt 4, så kurset kører. Kender du nogen der tænker på at komme i gang – så skub til dem vi vil gerne have 2-4 mere på. Det er Hanne Dea og Birgitte der er instruktører.

 

Roer 2 kurset afholdes d. 17. og 18. august. Lige nu er tilmeldt 3. Vi skulle gerne være lidt flere – så kom ud af busken. Instruktører er Christian og Thomas.

 

Hvordan står det til med klubfaciliteterne

Ja, det ved vi endnu ikke helt. Vi afventer lige nu om der kommer indsigelser mod at sætte containere op på sportspladsen i Rodskov. Fristen for indsigelse er d. 1. august. Kommer der ingen indsigelser går vi i gang. Kommer der indsigelser må vi afvente afgørelsen på klagen.

Som de fleste nok har set, er der lavet et lille ”garderobeskab” ved Bådelauget til pagajer, veste, skørter og trækliner. Resten af udstyr og kajakker står lige nu på Asylvej 61 og kan hentes ved behov.

 

VIGTIGT! Kajakkerne ved Bådelauget skal skubbes rigtig ind

Det er vigtigt at kajakkerne skubbes ind med forenden først. Gør man ikke det risikerer man at rykke finnen i stykker på kajakken. Det er sket – og kostede 600 kr. i reservedele og 3 timers arbejde – og det vil vi helst undgå.

 

Fortsat god ferie

 Christian