Nyhedsbrev december 2018

16. december 2018 22:05 , af Chr. E. Christensen

Nyhedsbrev december 2018

 På lørdag er det vintersolhverv så begynder det igen at blive lysere og inden vi ser os om er det igen muligt at nå en tur på vandet efter arbejde :-)

 Men inden er der mange tilbud i Rodskov Havkajak du ikke må gå glip af.

Nytårsgåtur lørdag den 5/1

Det er jo et ”ikke kajakarrangement” som er for hele familien. En tradition som er et tilløbsstykke. Allerede nu er der 10 tilmeldte. Snyd ikke dig selv for en hyggelig dag – Tilmelding i Kalenderen.

Rullekursus søndag den 13/1

På kurset er der plads til 12 (allerede nu er der 7 tilmeldte). Her lærer du at rulle fra bunden. Er du allerede længere så kan du også blive hjulpet videre :-). På dette kursus er Rudy og Hanne-Dea instruktører.
Bemærk! Er der ikke udsolgt 8 dage før udbydes kurset udenfor klubben. Så tøv ikke for længe med at tilmelde dig. Tilmelding i kalender.
Samme kursus gentages 3/3 og 7/4.

Svømning

Hver onsdag er der svømning fra 19-20. Der er ledige pladser og prisen overkommelig :-). Tilmelding her  https://www.rodskovhavkajak.dk/familiesvoemning

Vi vender tilbage snarest i det nye år. Turudvalget har møde først i januar og herefter kommer årets turkalender så der kan sættes krydser i kalenderen.

Så er der kun lige tilbage at ønske alle en god jul samt godt nytår og tak for det gamle.