Nyhedsbrev februar 2018

4. februar 2018 15:45 , af Chr. E. Christensen

Nu er februar godt i gang og lyset kommer stærkt tilbage. udvalgene har arbejdet godt og det er med fornøjelse jeg kan præsentere den kommende sæson med stor mangfoldighed af ture og kurser.

Kom i form

Fra onsdag den 21. februar har du mulighed for at komme i form til den nye kajaksæson. Det er Bodil og Eva der står for aktiviteten. De skriver: Vi mødes hver onsdag aften kl. 20.00 til 21.15 i den lille gymnastiksal på Hornslet Skole – indgang via "svømmehalsgangen". Vi starter med lidt opvarmning, laver herefter en halv times styrketræning primært for ryg, mave, skulder og triceps/biceps. Herefter yogaøvelser og sidst men ikke mindst, slutter vi af med Mindfulness.

Tilmelding i aktivitetskalender på dagen, Her er også beskrevet hvad du skal medbringe.

Rullekursus i marts og april

Vores rulle kursus i januar var fyldt, 11 fra klubben og kun en deltager som ikke var medlem i Rodskov Havkajak. På de to næste kurser er der i skrivende stund tilmeldt 6 den 1. gang og 4 den næste. Kurserne afholdes den 11/3 og 15/4 begge dage fra 12.30 til 16.00. NB! Kurset i April er rykket en uge i forhold til tidligere annonceret.

Går du og overvejer, så meld dig til nu.

8-10 dage før kursusstart udbyder vi kurset uden for klubben, og så går det erfaringsmæssigt temmelig stærkt med tilmeldingerne.

”Ny” Kajak i svømmehallen

På årsmødet blev fremsat et ønske om mindre kajakker i svømmehallen. Vi har fået lov at lægge en ekstra kajak ind. En greenlander i glasfiber ligger nu i svømmehallen. Den har været der i 3 uger og har været flittigt brugt.

Fridyknings workshop – vandtilvænning der rykker :) 

For alle der ikke finder det sjovt at have hovedet under vand.
Søndag d.  8. april fra 12.00 til 15.00 i Auning svømmehal

Hvis du er utryg når du roer, bange for at få hovedet under vand, så er dette lige noget for dig.

Instruktøren er Anne Marie Dahler, hun er tidligere Danmarks mester i fri dykning og kajakroer. Vi har før haft fornøjelsen af hendes instruktioner i klubben og kan varmt anbefale hende.

Øvelserne er ro og overblik, rolige vejrtrækninger og sikkerhed. De fleste øvelser er uden kajak og foregår i varmtvandsbassinet. Det er en aktivitet hvor alle medlemmer kan tilmelde sig.

Lige nu er der tilmeldt 6 på holdet. Vi udbyder det i Kajaknetværk Østjylland fra den 21. februar – så skal du med - så tilmeld dig nu inden du glemmer det.

Der er plads til 15 personer, så det gælder om at tilmelde sig hurtigt i aktivitetskalenderen. 
Pris 500 kr. pr. person som betales ved tilmelding.

Navigationskursus

Der arbejdes på at udbyde et navigationskursus. Der udsendes lige en interesse tilkendegivelse på opslagstavlen/eller i kalenderen. Der er en del forberedelse til et sådant kursus, så der skal være god interesse før vi gennemfører :-)

Datoer for årets ture er nu på plads

Turudvalget har været i gang med forslag til årets ture. Så det NU du skal sætte kryds i kalenderen – så du kan komme ud og opleve Danmark fra kajak.

Jvf. ønske på vores årsmøde har turudvalget planlagt 2 ture som alle kan deltage i, bare man er friroet. Vi håber at alle der syntes, at det er for stor en mundfuld at starte med 22 – 25 km., bruger denne oplagte mulighed for at komme med på tur.

Fur rundt lørdag d. 26/5 ca. 22 km.
Mariager Fjord lørdag d. 2/6 max. 15 km. alle kan deltage.

Als/Dyvig lørdag og søndag d. 23-24/6 weekendtur med overnatning ca. 18-25 km. pr. dag
FjordNorge fra d.23/7 til d.29/7. Denne tur er udbudt tilmeldingsfrist 21. februar Se invitation

Skanderborg Sø d.25/8 max. 15 km alle kan deltage
Sydfynske Øhav d.1/9 og d.2/9 weekendtur med overnatning ca. 18-25 km pr. dag
Løkken/Lønstrup d.8/9. Kun for roer 2

Nærmere beskrivelse af turene kommer senere. Derudover har turudvalget har en del ture som er vejrafhængig og som slås op med få dages varsel. Eksempler herpå er Helgenæs rundt og Rundt om Hjelm.

Der er nu åben for tilmelding på sommerens Roer 1 og Roer 2 kurser

Vi har nu fået fastlagt kursusplanen for sommeren 2018. Tilmeldingen er nu åben på hjemmesiden under fanebladet ”kurser og kontingent”. Har du i din omgangskreds, på dit arbejde eller andre steder hørt nogen være interesseret i at ro havkajak, må du meget gerne være vores ambassadør. Link til tilmeldingsside https://www.rodskovhavkajak.dk/kurser