Nyhedsbrev maj 2023

30. april 2023 22:03 , af Chr. E. Christensen

Så skal vi på vandet 😊

Opstartsturen er i morgen, lige nu er vi 16-17 stykker. Det bliver rart at se jer igen.

Digitalt Rokort

Sidste forår blev vores gamle papir rokort skrottet. Erstatning herfor har været længe undervejs men nu er det her. Så nu kan ALLE registrere deres ture, og samtidig har vi statistik på hvor mange kilometer vi får tilbagelagt på en sæson.

Du kan registrere dine aktiviteter både på RodskovHavkajak.dk – under fanen Rokort og i den app der er udviklet af memberlink. Hvis du endnu ikke har app’en installeret, er det oplagt nu. Den findes både til Apple og Android, hedder MemberLink, ikon’et er en gul, blå og rød person der vinker.

Kort vejledning til App’en

  • Åbn Memberlik App’en
  • Klik på R i bunden
  • Klik på ny tur på vandet
  • Vælg båd. Havkajak – viser alle tilgængelige klubbåde. Havkajak privat, viser kun din (er registreret med dit navn). Klik på båden
  • Klik på Rute. Vælg om du vil mod Kalø, Vosnæs. Mod Vosnæs eller Kalø er nogle standardture man kan vælge med km angivelse på. Hvis ikke det passer dig kan du springe det over, men så skal du skrive lidt i beskrivelse.
  • Nu kan du starte tur på den grønne knap.
  • Så er det bare afsted. Der er mulighed for tracking – det drillede mig lidt i lørdags og App’en bruger vist en del strøm når den tracker.
  • Husk at afslutte når du kommer hjem

Det virker på samme måde på hjemmesiden, vælg dog menuen ”registrér roet tur”

Læg mærke til du i begge systemer kan registre skader på udstyr og kajakker – brug det – så er det nemmere at følge op på mangler.

Vi ses til markesdagen

Vi står igen på den sædvanlige plads på markedet lørdag den 5. maj i Hornslet.

Kig forbi og tag en ven eller veninde med der vil høre om vores klub. Vi har stadig ledige pladser på årets begynderhold.

Invitation til de første to ture …

Er sendt ud, så kig i kalenderen og meld dig til. Er du i tvivl om dine evner rækker, så spørg 😊.
Turudvalget gør et stort arbejde i at tilrettelægge ture – så støt op om initiativet, kom med ud og se det smukke Danmark.