Nyhedsbrev Marts

2. marts 2018 16:46 , af Chr. E. Christensen

Remindere

Rullekursus den søndag den 11/3 12.30 – 16.00

Der er lige nu 4 ledige pladser – skal du med, så er det nu. I weekenden udbydes kurset på Kajaknetværk Østjylland og Rodskov Havkajak netværk. Kursusprisen for ikke medlemmer er 300 kr.

Kom i form til kajaksæsonen

Hver onsdag fra 20.00 til 21.15. Kom og vær med til en god opstart af sæsonen. Husk tilmelding i aktivitetskalenderen. J

Navigations begynder kursus – torsdag den 5. april fra 18 – 21.

Vi ved godt der er et stykke tid til, men der er også en del forberedelse. Lige nu er der 3 tilmeldte og vi skal op på 8-10 tilmeldte før vi vil bruge tid på forberedelse. Derfor er du interesseret – så tilmeld dig nu. Det koster gratis :-)

Fridykker workshop - Søndag d.  8. april fra 12.00 til 15.00 i Auning svømmehal.

Fri dykning kursus – vand til vending der rykker :). Her er 9 tilmeldte lige nu og vi kan være 15. Også her udbyder vi kurset uden for klubben når vi når til weekenden. Pris er 500 kr.

Læs om kurserne i kalenderen.

Spørgeskema på vej

DKF og DGI er i samarbejde med Players 1st. ved at udvikle et værktøj, der støtter bestyrelser i kano- og kajakklubber med at skabe udvikling og vækst i klubben.
De fleste bestyrelser har en god fornemmelse af, hvordan det går i klubben, men værktøjet giver detaljeret feedback fra alle klubbens medlemmer om også de emner, man ikke lige går og tænker over til daglig. Redskabet er grundlæggende et spørgeskema med detaljeret databehandling, så man kan følge udviklingen i klubben og se hvor der er potentiale for forbedring i klubben.

Fem medlemmer fra vores klub og medlemmer fra andre østjyske klubber, deltog i en workshop med Players 1st. Workshoppen havde til formål at komme med viden angående de emner, spørgeskemaet skal indeholde. 

Spørgeskemaet er tænkt til at skulle give svar på hvilke forbedringer vores medlemmer ønsker. Brug af dette spørgeskema vil koste penge for de enkelte klubber – men vi har fået 2 års gratis brug af værktøjet.

Players 1st. forventer at vi kan sende spørgeskema ud til jer i sidste halvdel af marts.

Jeg håber i vil tage godt imod det og bruge den tid det tager – dette kan give os viden, som vi kan bruge til at gøre klubben endnu be

Øv dine redninger i svømmehallen tirsdag den 10. og 24. april

Vil du lige prøve din selvredning eller makkerredning inden 1. maj - hvor vi alle igen skal på havet :-)

Så er der mulighed her. Vi har Hornslet svømmehal fra 19-20.30. 
Arrangementet er gratis. 

Vi forsøger med et loft på 18 mand - håber ikke det er for mange, men bliver der ventetid, så er der tid til at blive klogere på hinandens kajakplaner for sommeren. Tilmeld dig i kalenderen på den ønskede dato. Husk at afmelde hvis du bliver forhindret.

Dette er tænkt som tilbud til medlemmer der er friroet. 
Nye medlemmer får andre tilbud :-)

 

Tilmelding til Roer 1 er åben

Allerede nu er der en del tilmeldinger på forårets 2 kurser. Men har I kolleger, koner, kærester, venner, bekendte eller naboer der kunne være interesseret i at ro havkajak – så husk du er den bedste ambassadør for klubben, og der er stadig ledige pladser.