Nyhedsbrev oktober

1. oktober 2019 21:48 , af Chr. E. Christensen

I tror nok der ikke sker noget i Rodskov Havkajak nu solen snart går ned før vi når hjem fra arbejde. Men …

Broen skal ind 19/10 fra kl. 9.00

Vi har de sidste år hjulpet Bådelauget med at tage broen ind. I år er det den 19. oktober fra kl. 9.00. Du tager kaffe med – vi starter med rundstykker som Bådelauget giver. Meld dig til i kalenderen så jeg kan give besked om hvor mange vi kommer. Det er sundt arbejde 😉 så mød op og giv en hånd med.

Sluttur 26/10

Sæsonen for roer 1 slutter 1. november. Sluttur er fastsat til den 26/10, vi starter kl10.00 fra bådelauget og ror til et passende sted hvor vi kan gå i land. Her vil vi nyde mad fra Sune's bålpande!

Forventet hjemkomst ca. 14.00.

Nærmere detaljer kommer når vi kender vind og vejr samt deltager antal.

Hilsen, Sune og Poul.

Tilmelding i aktivitetskalenderen.

Årsmøde mandag den 4. november

Mandag aften den 4. november kl.19.00 holder vi vores årlige møde hvor vi ser tilbage på året der gik, snakker om gode ideer til vinteren og den kommende sæson. Desuden opdaterer vi vores udvalg. I denne forening bliver man ikke valgt – man melder sig til de udvalg man gerne vil give et bidrag til fællesskabet.

Husk at tilmelde dig i aktivitetskalenderen – og prioriter disse timer så vi kan få nogle gode drøftelser.

Jubilæumsweekend 15-17 nov. på Fur

Der er stadig ledige pladser på årets udvidede weekendtur. Der er nye oplysninger på vej ud. Jeg sidder og skriver nyhedsbrevet medens udvalget er i gang med at planlægge. Få hellere aflyst andre aktiviteter denne weekend og få dig meldt til :-). Sidste tilmelding 1. nov. i aktivitetskalenderen

Rul og teknik

Denne vinter har vi udvidet antallet af ”aftener” med rul og teknik (bemærk ingen undervisning). Der er reserveret 4 tirsdage (19-20.30) i nov. og dec. Efter nytår er der 8 tirsdage og 5 lørdage (8 - 9.30 el 8.30 – 10.00). Princippet er som sidste år, at man køber 5 el. 10 gange før man kan tilmelde sig. Vi har desuden lavet lås på så man kun kan have 5 løbende aktive tilmeldinger. (af hensyn til dem der ikke er så hurtige til at booke lang tid frem).

Meld dig til, også selvom der er booket – der er meget ofte afbud i sidste øjeblik.

Rullekurser

Vi afholder også deciderede rullekurser 3 søndage henover vinteren 21/1, 1/2 og 8/3. Er du bare lidt interesseret i at lære at rulle – så start her.

Status på containerløsning

I denne uge får vi leveret 2 containere på sportspladsen i Rodskov. Planen er at vi kan have den ene trailer stående i den ene container. Den anden container indrettes til kajakker, pagajer, veste og skørter. Det gør det igen lidt lettere at få andre kajakker til vandet end dem der ligger ved Bådelauget. Planen er at udlufte med solcelledrevet udluftning og lave LED lys med solcelleopladet batteri. Er der nogen der er expert på dette område så sig lige til :-).