Nyhedsbrev 31/5 2019

31. maj 2019 21:20 , af Chr. E. Christensen

Vi flyttede fra Gården i dag fredag den 31/5.

Nu også udstyr ved stranden

Vi har lavet et lille ”garderobeskab” bagpå Bådelaugets container. Her opbevares 10 skørter, 10 veste, 7 euro pagajer og 4 grønlænderpagajer, alle vore paddlefloats og træktove – så hvis du reserverer en kajak ved Bådelauget er udstyret dernede. Der er selvfølgelig låst med hængelås som låses med vores klubnøgle.

Tur bog og ro kort er også i garderobeskabet – husk at bruge det

Containere ved sportspladsen i Rodskov

Vi forventer at få sat 2 containere op i løbet af 8-14 dage på sportspladsen lige bag Rodskov forsamlingshus. Adressen er Hovgårdvej 5, 8543 Hornslet. Tanken er at den store trailer står med de fleste kajakker på i den ene container, medens den anden indrettes til  8 kajakker plus det udstyr vi ikke kan have i ”garderobeskabet”.

Indtil vi har containerne, står udstyret hos Christian og Bodil, Asylvej 61, Hornslet. Ved aktiviteter må vi finde nogen der transporterer udstyret til Bådelauget – det vil være alt for bøvlet at alle møder på Asylvej.

Har du brug for noget der ikke er ved Bådelauget kan det selvfølgelig hentes.

Du fortsætter ad vejen om bag gården – her kan du se den lille trailer. Bag porten i maskinhus er den anden trailer, veste, pagajer. (hængelås til klubnøgle)

Skal du bruge en kajak fra traileren i maskinhuset skal du trække traileren ud så du ikke kommer til at beskadige de to campingvogne. Vær også påpasselig når trailer skubbes ind igen.

Husk at tilmelde dig frironing

Der er slået 3 frironingsaftener op her i juni. Husk at blive tilmeldt – du skal jo friroes inden 1 juli for at beholde nøgle og rostatus.

Kan du ingen af de opslåede aftener kan du blive friroet på en træningsaften. Sig det til instruktøren inden i sætter ud, evt som en bemærkning ved tilmelding.

Husk også

  • Tilmelding til Dyvigturen senest den 8/6 kl 18.
  • Reserver lørdag den 7. september - der fejrer vi vores 10 års jubilæum