Nyhedsbrev august

18. august 2021 22:11 , af Chr. E. Christensen

Sæsonen er ikke slut endnu

Selvom vi nu er på den anden side af sommerferien, er der stadig mange gode kajakdage.

Husk at der her i august er træningsture tirsdage og torsdage. I september kun tirsdage. Fra tirsdag den 31/8 er mødetid kl. 17.30.

Kajaktur ved Hassens Odde lørdag den 4. september

Alle kender Mols og Helgenæs, men hvem kender Hassens Odde?

Nu har du lejlighed til at opleve Hassens Odde fra vand siden. Med østkyst, sydkyst, vestkyst og lidt nordkyst – så er der unikke muligheder for at tage bestik af vejret.
Turen tilrettelægges så alle kan være med og afhængig af behov tager vi trailer med.

Læs mere her og tilmeld dig i kalenderen.

Dagstur til lillebælt

Der er en invitation på vej om en dagstur til Lillebælt lørdag den 18. september. I udkastet er det for minimum friroede roer 1, gerne med lidt km i bagagen. Sæt kryds og vent på invitationen.

Svømmning fra den 8. september

Vi starter med svømning i Hornslet svømmehal onsdag den 8. september. Og tiden er fra 19-20. Prisen for hele sæsonen er 400 kr. indtil udgangen af april. Der er lukket i skolernes ferier. Tilmeld dig her. (deltog du sidste år behøver du ikke tilmelde dig).

Svømning kan både du og andre i familien tilmelde sig.

Rul/teknik træning fra november samt rullekurser efter nytår.

Vi har fået tider fra 19.45 til 21.15 om tirsdagen med undtagelse af de første 3 uger af november hvor vi har booket torsdagen fra kl. 20. Men mere herom når der åbnes for tilmelding en gang i oktober.

Vi har også booket svømmehal 3 søndage efter nytår – en dag i hver måned jan – marts. Når vi er klar med tilmeldingsproceduren kommer der mere.

Husk nu at bruge de gode efterårsmåneder til at komme på vandet!