Nyhedsbrev december 2020

17. december 2020 21:35 , af Chr. E. Christensen

Corona begrænsninger

Så er vi igen lukket godt og grundigt ned. Foreløbig indtil efter nytår. Jeg skriver foreløbig, fordi hvis ikke smittetallet meget snart begynder at vende bliver genåbning udskudt. Det er jo primært vore aktiviteter i svømmehallen der rammes.

Det er jo heldigvis stadig muligt at tage en tur i kajakken, hvis man vil og har de nødvendige kvalifikationer, som er minimum roer 2 eller vinterkursus (gældende ved brug af klubkajakker).

Rulle og teknik tirsdage

Der er stor interesse for tirsdagene. Jeg vil ikke anbefale flere at tilmelde sig da vi er meget tæt på max booking, lige nu hvor vi kun må være 9 deltagere. Afhængig af hvor mange gange vi får aflyst inden genåbning, vil vi kigge på muligheden for at booke svømmehallen nogle lørdage om formiddagen. Lige nu er vi afventende.

Rullekurser

Der er planlagt 3 rullekurser i hhv. januar, februar og marts. Allerede nu er der tilmeldte på alle 3 kurser. På kurset i januar er der 2 ledige pladser, der er 8 pladser i alt. Så vil du ha’ en plads, er det en god ide at tilmelde dig nu ;) I tilfælde af aflysning, flytter/refunderer klubben selvfølgelig. Vi drømmer jo stadig om at kunne hæve til de normale 12 deltagere – og dermed give endnu flere mulighed for at komme med.

Årsmøde

Vi afholder almindeligvis årsmøde i november. På dette møde bruger vi lidt tid på at se tilbage, men langt mere tid på at se fremad. Dette årsmøde er udsat til d. 19. januar, planen er at vi skal mødes med god afstand i Rodskov Forsamlingshus. Lige nu syntes det at hænge i en tynd tråd – men vi ser tiden an og træffer en beslutning lige først i det nye år.

Det vigtige på mødet er at vi dels får bemandet klubbens udvalg og dels får disse udvalg fyldt op med gode ideer til aktiviteter i den kommende sæson. Dette kan gøre på anden måde end fysisk fremmøde hvis nødvendigt.

Nye Kajakker

Vi har været på udsalg og købt 4 nye kajakker i glasfiber 1 Nuka og 2 Play i forskellige størrelser samt 1 rullekajak. Så glæd dig til foråret til nyt legetøj.

Tak for i år

Tak for et år med meget aktivitet – selvom det så lidt sort ud da vi lukkede ned i marts, så eksploderede interessen og vi har haft fuldt bookede hold på alle begynderkurser og god tilslutning til vore ture.

Glædelig jul og godt nytår!