Nyhedsbrev maj 2018

6. maj 2018 22:19 , af Chr. E. Christensen

Sæsonen er i gang

Den forløbne uge har vi haft opstartstur, standerhejsning og været på marked i Hornslet. Så der har været hektisk aktivitet. Vi nåede 19 afsted på opstartstur, selvom antal tilmeldte på et tidspunkt var oppe 26, var der så meget vind at en del valgte at blive hjemme. Til standerhejsning var vi 14 på besøg hos Sune – en hyggelig aften. Tak til Sune og Annegrete for at åbne hjemmet og tak til i andre for det gode humør.

 

Vores nye kajakhus

Det nye kajakhus står nu klar på stranden. Vi mangler at male det. Der står maling i skuret, nøglen er den samme som til gården – så klø bare på. PS husk medbring egen pensel.

Der bliver tilsluttet vand så vi kan vaske kajakkerne dernede.

Ligeså snart det er klar flytter vi kajakker derned. I vil stadig skulle forbi gården og hente pagaj, skørt, vest m.m. og ikke mindst stille kort ud og skrive i bogen :-)

Præcis hvilke kajakker det bliver er ikke klart. Jeg laver et opslag på opslagstavlen. Så kan medlemmer der forventer at bruge tilbuddet byde ind med forslag. Kajakkerne der kommer derned får et bogstav mere i deres navn.

Fx kommer j-21 til at hedde Rj-21, R for Rosenholm Bådelaug – på den måde ved man hvor kajakken hører hjemme.

Vi er meget spændt på hvad denne facilitet giver af ekstra ture på vandet.

 

Fiskeri fra kajak

Den 1. og 23. maj fra 19-21 er der mulighed for at lære hvordan man fisker fra kajak. Der er lige nu 5 tilmeldte – vi skal op på 10 for at gennemføre.
Pris 100,- kr. betales ved tilmelding. Tilmelding og nærmere beskrivelse i kalenderen. Tilmeld dig NU

 

Træningstur

Lige for at minde alle om det. Der er altid 2 instruktører med. Træningstur er for alle, vi tager hensyn til alle. Kom frit frem og meld jer til. Instruktørerne har aftalt at vi hver træningsaften bruger lidt tid på effektiv fremadroning – ikke så i bliver træt af os, men så det måske på sigt bliver en god rutine :-).

Hold øje med kalenderen – der er lidt ændringer på de faste dage.

 

Klubtur

Klubture er hver onsdag og for alle der er friroet, der er ikke garanti for at der er instruktør med. Så derfor kræver det lidt af ”de faste” skriv en besked på aktiviteten hvis der er gode ideer til aftenens plan. Meld jer til og lad være med at sidde og vente på andre tager teten.

 

Tekniktirsdag

Børge, Henrik og René indbyder alle tirsdage hen over sommeren i ca. 2 timer fællestræning af teknik. Du melder dig til og nævner hvad du er mest interesseret i. Aftenerne kan også slås op med specielle temaer – det kommer der nærmere besked om når det sker. Brug det !

 

Prøvepakketur

Fredag den 25/6 er der prøvepakketur til Hestehaveskoven. Har du ikke før prøvet at have det hele med i kajakken til overnatningstur – så meld dig til her. Vi laver en rigtig hyggelig aften, med mad over bål som på en rigtig weekendtur. Blot tager vi hjem næste morgen, så du kan nå andet denne weekend.

Garvede kajakpakkere er også velkommen hvis tænderne løber i vand. En gratis tur, dog med deling af udgifter til fælles mad.

 

Mariager Fjord

Lørdag den 2. juni er der dagstur til Mariager Fjord for alle friroede. Turen bliver kun ca. 15 km. Så alle kan prøve kræfter med ture. Det er en smuk fjord. Tilmelding i kalenderen.

 

Fur Rundt den 9. juni

Fur rundt er næsten en tradition i klubben. Dog ikke alle år er vi nået rundt, sidste år fik vi slet ikke startet pga. bæst, men vi prøver igen.

Program

Afgang fra gården kl. 07.30 med ankomst ved færgelejet i Branden ca. kl. 9.30 (der er en parkeringsplads på højre side inden færgen).

Vi pakker kajakkerne og sætter i vandet, roer over til Fur, hvorefter turen rundt om Fur begynder. Vind og vejr på dagen bestemmer, om vi går øst eller vest om øen.

Turen rundt om Fur er ca. 20-25 km. der vil blive afholdt passende pauser undervejs, så husk at medbringe både vådt og tørt til hele dagen. Hvem bager kage ?

Vi vil være retur ved færgelejet ca. kl. 16.00.

I tilfælde af meget kraftig vind, så inviterer vi i stedet på sightseeing/gåtur rundt på Fur.

Vi håber godt vejr så vi kan gennemføre i år.

Som sædvanlig tilmelding i kalenderen

 

Als/Dyvig fjord

Weekendturen til Als/Dyvig fjord er i kalenderen den 23.- 24. juni. Nærmere program kommer lidt senere. Men du kan allerede nu tilmelde dig

 

Frironing

Du kan i år blive friroet fredag den 15/6, mandag den 18/6 og tirsdag den 19/6. Har du ikke gennemført svømmeprøven tages den denne aften (400 m i havet). Er disse datoer et problem, kan du undtagelsesvis blive friroet en træningsaften.

Tilmelding som sædvanlig i kalenderen.