Nyhedsbrev marts/april 2022

28. marts 2022 22:08 , af Chr. E. Christensen

Solen skinner og havet kalder :-) selvom der stadig er en måned til 1. maj hvor alle må ro jf vore regler. Det er måske derfor lige her på sin plads at reklamere lidt for roer 2 som vi i år afholder den 20.-21. august. Roer 2 giver dig ret til at ro hele året og giver en helt anden fornemmelse for hvordan kajakken reagerer – meld dig til roer 2 i august, hvis du ikke allerede er roer 2 :-)

Der er stadig plads på roer 1 holdene. I skrivende stund 1 plads på roer 1A og 4 pladser på roer 1B – husk at skubbe til venner familie som du kunne tænke dig som ro ven :-)

Broen ved Rosenholm Bådelaug skal ud lørdag den 9. april

Vil du give en hånd med kan du tilmelde dig i kalenderen. Ta selv kaffe med. Bådelauget giver rundstykker og mad når vi er færdige.

Øv dine redninger i svømmehallen

Tilbage til aktiviteter for alle. Den 19. og 26. april (de to sidste tirsdage i april) har vi svømmehallen fra 19.45 til 21.15. Tiden er åben for alle medlemmer og giver dig mulighed for at komme og øve din selvredning/makkerredning inden sæsonen starter 1. maj. Vi har lagt et loft på 16 på hver gang. Der er fri tilmelding, men vi henstiller til kun at booke én gang så flest mulige kan kigge forbi. Er der mod forventning ikke fuldt booket dagen før, er du velkommen til at booke igen. Husk hvis der er fuldt booket at tilmelde dig alligevel. Kommer der afbud får du besked. Det betyder også – husk at afmelde hvis du bliver forhindret.

Reminder på frironingsregler og svømmeprøver

Dette er nok lidt tidligt at minde om. Men de nye regler er nu, at man skal vise en selvredning og makkerredninger hvor man henholdsvis er redder og forulykket. Dvs. vi dropper den dobbelte makkerredning. Dis-se frironinger finder sted i midten af juni – du kan allerede nu tilmelde dig i kalenderen.

Desuden er der svømmeprøve og her er der 3 muligheder. 600 m i svømmehal, 400m i havet eller 150 m i havet med kajak. Og netop de 600 m i svømmehallen er det muligt at få afviklet søndag den 24. april fra 12.30 – 14.00. Så er det den mulighed du foretrækker så sæt kryds i kalenderen

OBS! OBS! Skal du på roer 1 i år, er det også muligt denne dag at prøve at sidde i en kajak og vælte inde i svømmehallen – i helt trygge rammer med en instruktør ved siden af. Men mere herom specifikt til tilmeldte.

Turene er sat i kalenderen

De planlagte ture dagsture og weekendture for sæsonen er lagt i kalenderen. Spot dem og sæt kryds i din egen kalender så du ikke misser de spændende ture.

Op krævning af årskontingent på vej 

Til alle der har været medlem sidste år planlægger vi udsendelse af kontingent opkrævning her ca. midt i april. Skulle der være én enkelt eller to der ikke vil fortsætte i den kommende sæson må I gerne allerede nu sende en besked herom. (når du er logget ind og klikker på dit navn oppe i højre hjørne, er der et menu-punkt der hedder udmeldelse.

Så selvom det varer lidt inden vi har sæsonstart er der muligheder. Vi ses i svømmehallen eller på/ved vandet.