Nyhedsbrev september

3. september 2023 21:18 , af Chr. E. Christensen

Træningsture

I september går vi ned på én trænings/klubtur pr. uge. Husk det er for alle og at vi evt. deler os hvis nogen gerne vil mere end andre. Der har være pæn tilslutning de sidste gange.

Tager du ud på andre tidspunkter, er det er jo stadig en god ide at slå sine ture op på opslagstavlen, hvis du vil have selskab. Til alle I nye – I må også gerne melde jer til, hvis nogen slår en tur op, vil forventet roniveau  fremgå. Ellers spørg udbyder.

Tur til Mariager

Lørdag den 9. er der tur til Mariager – lige nu er der elleve tilmeldte, vil du også med? Så gå ind i kalenderen og tilmeld dig. Vi finder en løsning med trailer til kajakkerne hvis det bliver nødvendigt.

Registrering af ture

Husk at bruge det nye Rokort og registrer dine ture. Optimalt starter du din tur når du går på vandet – så har vi mulighed for at vide hvis der opstår nødsituationer om vi har nogen ude. Jeg tænker alle der får registreret ture i systemet er med I en konkurrence. Præmien er en hemmelighed.

Svømning starter onsdag den 6. september

Onsdag den 6. september begynder sæsonen i Hornslet svømmehal. Der er svømning fra kl. 19-20 og der er tid til både svømning og lidt kajaksnak hvis der er behov for det. Prisen for sæsonen der varer helt til udgangen af april er 400 kr. En god måde at holde formen vedlige igennem vinteren. Tilmelding her. Kunne du måske tænke dig at deltage, men er lidt i tvivl – så er det muligt at få en prøvetime – bare mød op.

Kajakaktiviteter i svømmehallen

Vi har igen i vinter, fra november til udgangen af april booket svømmehallen til rulleøvelser, redningsøvelser og anden kajakleg. Der er ikke som sådan underviser på, men en god hjælpeånd er der 😊
3 søndage i jan- marts er der booket svømmehal til rullekursus. Men mere om det senere.

Jeg vil slutte med at håbe på et forrygende godt kajakvejr de næste måneder