Nyhedsbrev september

23. september 2021 21:03 , af Chr. E. Christensen


Dato for årsmøde er tirsdag den 16. november

Vi holder det i år i Rodskov forsamlingshus tirsdag den 16. november fra 19.00 til 2100. Program kommer lidt senere – så sæt x ved datoen og kom og bak op om din kajakklub.

Svømning onsdage kl. 19.00-20.00

Der er svømning i svømmehallen på Hornslet skole hver onsdag. Det er en aktivitet som ikke kræver at man roer kajak, dvs. du kan tage familien med. Pris for hele sæsonen er 400,- kr.

Nu er der åbent for booking af tider til rul/teknik aftener i svømmehal

Fra november til først april er der rul/teknik hver tirsdag fra 19.45 til 21.15. (dog er det torsdage de første 3 uger). SE OG BOOK I KALENDER.
6 kajakker, max 12 personer. Dvs. man deles 2 om en kajak. Hvor man kan træne rul, selvredninger, balance - ja alt hvad du kan finde på eller lure fra nabokajakken.
Der er ikke instruktør på, kun en livredder. Så hvis man vil i gang med rul anbefales det at starte med et 3½ times rullekursus. (Vi afholder i vinter 3 efter jul).
For at kunne tilmelde dig i kalenderen skal du være tilmeldt og have betalt enten for 5 el. 10 gange. Derefter går du ind i aktivitetskalenderen og booker dine tider. 5 gange = 250 kr. 10 gange =400 kr.
Link til tilmeldingssiden hvor du kan købe 5 el. 10 gange. https://www.rodskovhavkajak.dk/kurser
Bemærk! Er du ikke helårsmedlem kan du købe et vintermedlemskab til 200 kr. og derefter købe 5/10 turs pakker.

De sidste træningsture

Der er et par trænings ture tilbage tirsdag aftener, kom og vær med. Der også lige slået en lørdagstræningstur op i oktober, måske der er basis for en eller 2 mere.

Vil du ro i vinter så kom med til ”Vinterklar kajakroer” den 24/10 kl. 10.30

Så sæt kryds i kalenderen på søndag den 24. oktober. Inden længe kommer en invitation hertil. En gennemgang af både teoretisk og praktisk hvordan du håndterer vinterroning. Deltager du i denne begivenhed må du med en roer 1 ro om vinteren. Det er for alle.

Sluttur 30/10 kl 10 til ca. 14

Vi har tradition for at slutte sommersæsonen af med én sidste tur med lidt hygge. Tanken er vi roer en god tur med en kort pause undervejs. Hjemme ved Bådelauget slutter vi af med lidt fælles mad. 
Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig. Turen er for alle.